ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdinsdag 9 juni 2009

Drijfveren 'De serie'

Twee ex-bankiers die na ontslag als carnavalszangers aan de slag gaan. De ex-trader die als exotisch danseres haar voormalige collega’s het hoofd op hol brengt. En een bankier die het podium op gaat met een stand up comedy act. Uitzonderingen? Een rondje langs mijn vriendengroep, werkzaam op de Zuidas bevestigt dat hier veel mensen zitten, die ervan dromen ‘iets anders’ te doen. Wat dat ‘anders’ dan precies zou moeten zijn is niet geheel duidelijk. ‘Iets voor mezelf beginnen’ is een vaak gehoorde opmerking.
Zijn er ook nog mensen op de Zuidas te vinden die wel datgene doen dat ze graag willen doen? De komende weken in de serie ‘Drijfveren’ gaan de zozagirls op zoek naar de drijfveer van de mens in pak op de Zuidas en omstreken.Tips zijn welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen