ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comwoensdag 9 september 2009

Review - Raak show


De Zozagirls worstelden zich afgelopen maandag door meters hairextensions en gleden bijkans uit over de plassen zelfbruiner, maar toen zaten ze wel knus vooraan bij de jaarlijkse show van Raak Amsterdam. Jos van Raak presenteerde alweer zijn vijfde show in de Baggagehal in Loods 6.
Zoals ieder jaar werd de catwalk ook dit keer weer opgeleukt met Vrienden van Jos, zoals Froukje de Both (alweer een platte buik na de bevalling, lekker bezig), Irene van de Laar (bijzonder goed geconserveerd) en Lieke van Lexmondt (gewoon een leuk mens). De eigen collectie van Jos bestond uit 18 avondjurken in sobere kleuren. Jos was niet zuinig geweest met het tule, maar als je gaat voor de gothic Barbie look hoeft dat geen probleem te zijn.De winkelcollectie bestond uit chanel themed jasjes, parelkettingen, pailletten, een varieteit aan strakke leren broeken en paarse lieslaarzen. De ZoZagirls kloppen deze winter zeker aan bij Raak voor het fantastische pailettenjasje uit de collectie en die paarse lieslaarzen (die waren de bom).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen