ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comvrijdag 8 januari 2010

Goede voornemens 2010


Dit zijn onze goede voornemens, How about yours?


Goede voornemens voor 2010:

1. Ik zorg altijd voor een tweede panty in mijn tas en loop dus nooit meer met ladders rond
2. Ik ga iedere twee maanden naar de kapper zodat mijn kapsel altijd goed in model zit
3. Ik draag altijd een matching lingeriesetje
4. Ik laat alle kansloze mannen achter mij en ga op zoek naar een serieus exemplaar
5. Ik laat mijn ex achter mij
6. Ik ga niet meer naar De Bubbles of La Bastille
7. Ik ga vaker naar het theater of het museum of hippe bandjes in Paradiso/Melkweg
8. Ik ga iedere zaterdag naar de boerenmarkt en koop dan allerlei verse seizoensproducten voor de rest van de week
9. Ik ga ervoor zorgen dat ik iedere maand geld overhoudt om op mijn spaarrekening te zetten, zodat ik die wereldreis kan gaan maken
10. Ik ga dit jaar alle voornemens echt laten uitkomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen