ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.commaandag 1 maart 2010

Raak - De modeshow


En ja hoor. Weer een modeshow van Raak. Dit keer in het Westerpark. Een hippe locatie, waar tijdens de AIFW ook veel shows werden gehouden.
Wat vinden wij van Raak? Ok. Het is misschien een herhaling van zetten, Froukje, Irene vd Laar en Patty samen met Mayday op de Front Row. Niet echt Alexander McQueen, if you know what I mean. Toch zijn de Zoza's altijd blij als ze de winkelcollectie van Jos van Raak voorbij zien komen. Het ziet er namelijk altijd wel lekker uit. Zo zagen we voor deze zomer de verplichte marinepakjes voorbij komen. Sailorchique in wit rood en blauw voor op het jacht in Cannes of zoals in ons geval, een heel klein sloepje in de Amsterdamse grachten. De couture collectie van Jos van Raak zou niet mis- staan in de aankomende verkiezings-campagne van de SP. Rood was wat de klok sloeg en een scala aan rode avondjurken trok aan ons voorbij. De zoza's voelen zich na de val van het kabinet een beetje linksig, dus wij kunnen het zeker waarderen. Na een campari jus togen wij weer op ons fietsje naar huis. Morgen weer achter de computer.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen