ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.commaandag 19 juli 2010

Helemaal zo gek nog niet

I'ts just another manic Monday... Wie zit er op deze zonovergoten maandagmorgen vol enthousiasme en overgave achter zijn PC? Niemand. Nobody home.

De halve afdeling is uitgezonden. Op missie naar de Cote d'Azur of de Costa del Sol. Met lede ogen zien wij aan de verkeerde kant van het glas de zomer aan ons voorbij trekken. Tenzij? Je een creatieve oplossing bedenkt voor dit probleem. Zoals onze jongens uit het leger. Je gaat bij je baas te biecht over je avonturen van dit weekend: "En nu ga ik wel eens naar een festivalletje, zo in de zomer. En tja van het één komt het ander. Er was veel druk vanuit de groep. Dus toen nam ik er één. En toe nam ik er nog één, en nog één....En inmiddels kan ik niet meer zonder. Dus het lijkt me beter dat ik van Project Klatergoud wordt afgehaald..."

Het leger. "Helemaal zo gek nog niet".

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen