ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comwoensdag 28 juli 2010

Om te kijken

In de categorie: ‘Wat te doen op een druiligere zomeravond of weekend’ hebben wij na Breaking Bad een andere serie in de aanbieding. Dit keer een serie waar al heel wat seizoenen van zijn verschenen, dus zijn heel wat avonden voorlopig gevuld.
De serie is al een lange tijd op comedy Central te zien, maar aangezien wij met zappen nooit veel verder komen, dan de 9 van net 5, hieronder de trailer en een korte Samenvatting.
Have fun!

Je moet even door een paar episodes heen, maar dan slaat de verslaving toe en ben je niet meer te stoppen. Entourage is het verhaal van Vince en zijn vrienden. Vince is een big-time moviestar en hij heeft altijd zijn vrienden mee.
Het principe entourage is uitvergroot bij de rappers en hiphoppers die altijd met gemiddeld 12 man op het podium staat. Als first time bezoeker van een optreden vraag je je dan ook af wie nu precies djiggie dje of .. is. En wie zijn al die andere mensen op het podium, die niks doen. Die mensen, dat is zijn entourage. Dat zijn de vrienden van de star.
Deze serie gaat dan ook over het verhaal van die niks doeners op het podium en dit geval de filmset. Geen idee of het waarheidsgetrouw is, maar het zou zo maar kunnen.
BTW, we love Arie
.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen