ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comvrijdag 16 juli 2010

Poepen op kantoor, hoe doe je dat?


Tja dames (en heren, maar die hebben er geloof ik niet zo'n probleem mee), even een momentje stilstaan bij het dagelijks darmdilemma.
Poepangst op kantoor is een wijdverbreid probleem.
Het is gewoon niet te doen, als er net iemand anders de w.c. naast je inloopt, en vervolgens live kan meegenieten van de audio versie van jouw Mr. Hanky in de pot.

Ook vervelend, als iemand na jou de w.c. wil gebruiken en tegen een muur van geur aanloopt. Het is niet fraai, maar je moet natuurlijk altijd degene die voor je is geweest de schuld geven. Dus met zo'n hulpvaardig gezicht naar buiten lopen, en dan "Oe. Nou hier zou ik niet naar binnen gaan. Arlette was hier net. Ze heeft weer last van prikkelbare darm. Rot voor d'r. Maar die lucht!"
Ja het is heel gemeen, maar dat is nu eenmaal de w.c. code. It was never you!

Anyhow, bijgaand een instructiefilmpje over het thema. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen