ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comwoensdag 29 september 2010

WOKNOK!! WOKNOK!!


Nee kerel, ga weg, is ze aan de man? Je bent niet wijs, Barbie? Die jongedame bracht juist wat jeu in het geheel!

Nou Peter Paul, correct. Maar ja, dat aberrante crapul copuleert ook maar voort waar het kan. En dat heeft ook allemaal gewoon stemrecht he?


Bam. Heel Nederland heeft het erover. Van partner tot paralegal, iedereen praat mee. Barbie zou in elkaar zijn geramd. Barbie is aan de vriend. Wie? Sterretje Sterretje, Matsoe Matsoe en Barbie (ja, 1x) zijn de nieuwe helden van Nederland. Met oneliners als "ik kom hier om lekker te neuken" en andere ontboezemingen staat het Haagse dubbelkwartet garant voor een uurtje kwaliteitstv op donderdagavond. Voor wie onder een steen gelegen heeft, volgt hier de casting video.En dus mag het gewoon. Erover praten aan de lunchtafel op kantoor. Het kan, het mag,het moet! Oh oh Cherso is namelijk een Cultureel Fenomeen. Net als WK wedstrijden en Koninginnedag. Je kan dus eindelijk eens triomfantelijk de term WOKNOK (wijd openstaande kletsnatte ochtend kut) over tafel gooien. Want ja, het is nou eenmaal heel actueel. Meer dan 1,4 miljoen kijkers afgelopen week

Het plot is geinspireerd op de Amerikaanse hit serie Jersey shore. Waar een setje uit de gym ontsnapte Italianen anabolen en steroiden afwisselt met drank en coitus. Een briljant plot. De buff Italians kregen naar verluid 5 miljoen per seizoen naast een all in vakantie in een goedkoop oord met gelijkgestemden.

Wij kunnen natuurlijk niet wachten om Barbie, Jokertje en de rest morgenavond weer in actie te zien. Maar als je dit stukje cultuur snuiven moet missen wegens andere sociale verplichten of, zooo Zuidas, overwerk, hebben wij een gouden tip: Jersey Shore is nu ook online te downloaden op mtv.com. Enjoy :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen