Doorgaan naar hoofdcontent

WOKNOK!! WOKNOK!!


Nee kerel, ga weg, is ze aan de man? Je bent niet wijs, Barbie? Die jongedame bracht juist wat jeu in het geheel!

Nou Peter Paul, correct. Maar ja, dat aberrante crapul copuleert ook maar voort waar het kan. En dat heeft ook allemaal gewoon stemrecht he?


Bam. Heel Nederland heeft het erover. Van partner tot paralegal, iedereen praat mee. Barbie zou in elkaar zijn geramd. Barbie is aan de vriend. Wie? Sterretje Sterretje, Matsoe Matsoe en Barbie (ja, 1x) zijn de nieuwe helden van Nederland. Met oneliners als "ik kom hier om lekker te neuken" en andere ontboezemingen staat het Haagse dubbelkwartet garant voor een uurtje kwaliteitstv op donderdagavond. Voor wie onder een steen gelegen heeft, volgt hier de casting video.En dus mag het gewoon. Erover praten aan de lunchtafel op kantoor. Het kan, het mag,het moet! Oh oh Cherso is namelijk een Cultureel Fenomeen. Net als WK wedstrijden en Koninginnedag. Je kan dus eindelijk eens triomfantelijk de term WOKNOK (wijd openstaande kletsnatte ochtend kut) over tafel gooien. Want ja, het is nou eenmaal heel actueel. Meer dan 1,4 miljoen kijkers afgelopen week

Het plot is geinspireerd op de Amerikaanse hit serie Jersey shore. Waar een setje uit de gym ontsnapte Italianen anabolen en steroiden afwisselt met drank en coitus. Een briljant plot. De buff Italians kregen naar verluid 5 miljoen per seizoen naast een all in vakantie in een goedkoop oord met gelijkgestemden.

Wij kunnen natuurlijk niet wachten om Barbie, Jokertje en de rest morgenavond weer in actie te zien. Maar als je dit stukje cultuur snuiven moet missen wegens andere sociale verplichten of, zooo Zuidas, overwerk, hebben wij een gouden tip: Jersey Shore is nu ook online te downloaden op mtv.com. Enjoy :)

Reacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

We krijgen een nieuwe site!!

En dat is heel hard nodig, want deze blog startten wij in 2010 op Blogger, toen Hyves nog bestond en dit de meest gebruikte bloggersfunctie was. Maar inmiddels zijn we zeven jaar, twee boeken, tig social platforms en een SERIE! verder. En is onze site dus toe aan verandering. Over die serie:

Na 4 jaar dromen is hij er eindelijk. ZoZuidas de serie. Met Annet Malherbe en Mark Rietman in de hoofdrol. En ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker spelen in de serie die voorjaar 2018 op NPO 3 komt.

Een serie over financiele schandalen, handtastelijke clienten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De Zuidas dus. We maken de Zuidas toegankelijk vanuit een insider perspectief. Dankzij de serie gaat binnenkort een vernieuwde versie van ons boek ook weer in de verkoop.

Maar dat is niet alles. We willen meer met zozuidas... Schrijf je dus op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!