ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.commaandag 13 december 2010

Wat gaan we doen met Oud en Nieuw?


De onvermijdelijke middecember vraag is: wat doen we met oud en nieuw?
Nooit een voorstel "laten we dit doen". Altijd een vraag. Want de bestemming van O&N is waar iedereen heen gaat. En omdat iedereen wacht met beslissen totdat iedereen heeft besloten waar we heen gaan, is het straks 30 december en heeft niemand een kaartje.

O&N is natuurlijk het allerleukst wanneer je geen 50+ Euro hoeft neer te leggen voor een overgehyped feest. Wanneer een meegebrachte fles goedkope bubbels genoeg is. En je vrienden de laatste oliebollen in de dure visgraatvloer van de host stampen op de deun van Abba's Happy New Year.

Voor degenen die het toch weer gaan proberen, zo'n betaalfeest, hebben we er een paar op een rij gezet.

Loveland in Krasnapolsky, inmiddels uitverkocht. Maar als je via marktplaats nog een kaartje kan opsnorren ga je volgens de site ballroomdansen met Dimitri en Michel de Hey. Vorig jaar was het een beetje een anticlimax vernamen we, maar laat dat je vooral niet tegenhouden.

Club NL heeft ook een New Years special, daar kun je met Amsterdam's finest het nieuwe jaar inluiden! Altijd gezellig in Club NL, mits je in dezelfde state of mind bent als de rest van het energieke publiek.

Bar Italia hep ook een feessie: Goud en nieuw. De flyer ziet er gezellig uit. En goud is natuurlijk een heerlijk verkleedthema. Als je echt stoer bent ga je als de Golden Girls.

Onze keus valt dit jaar op Apenkooi. Dat wordt fietsen door de rotjesregen naar het Westergasterrein. Lekker knallen op de vaste house-pastoor Joost van Bellen en Nobody beats the Drum. Wij denken: Het Feestje van NYE 2010.

Waar je ook dronken gaat worden, we wensen je vast een topfeest en een mooi 2011!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen