Doorgaan naar hoofdcontent

Wat gaan we doen met Oud en Nieuw?


De onvermijdelijke middecember vraag is: wat doen we met oud en nieuw?
Nooit een voorstel "laten we dit doen". Altijd een vraag. Want de bestemming van O&N is waar iedereen heen gaat. En omdat iedereen wacht met beslissen totdat iedereen heeft besloten waar we heen gaan, is het straks 30 december en heeft niemand een kaartje.

O&N is natuurlijk het allerleukst wanneer je geen 50+ Euro hoeft neer te leggen voor een overgehyped feest. Wanneer een meegebrachte fles goedkope bubbels genoeg is. En je vrienden de laatste oliebollen in de dure visgraatvloer van de host stampen op de deun van Abba's Happy New Year.

Voor degenen die het toch weer gaan proberen, zo'n betaalfeest, hebben we er een paar op een rij gezet.

Loveland in Krasnapolsky, inmiddels uitverkocht. Maar als je via marktplaats nog een kaartje kan opsnorren ga je volgens de site ballroomdansen met Dimitri en Michel de Hey. Vorig jaar was het een beetje een anticlimax vernamen we, maar laat dat je vooral niet tegenhouden.

Club NL heeft ook een New Years special, daar kun je met Amsterdam's finest het nieuwe jaar inluiden! Altijd gezellig in Club NL, mits je in dezelfde state of mind bent als de rest van het energieke publiek.

Bar Italia hep ook een feessie: Goud en nieuw. De flyer ziet er gezellig uit. En goud is natuurlijk een heerlijk verkleedthema. Als je echt stoer bent ga je als de Golden Girls.

Onze keus valt dit jaar op Apenkooi. Dat wordt fietsen door de rotjesregen naar het Westergasterrein. Lekker knallen op de vaste house-pastoor Joost van Bellen en Nobody beats the Drum. Wij denken: Het Feestje van NYE 2010.

Waar je ook dronken gaat worden, we wensen je vast een topfeest en een mooi 2011!

Reacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

We krijgen een nieuwe site!!

En dat is heel hard nodig, want deze blog startten wij in 2010 op Blogger, toen Hyves nog bestond en dit de meest gebruikte bloggersfunctie was. Maar inmiddels zijn we zeven jaar, twee boeken, tig social platforms en een SERIE! verder. En is onze site dus toe aan verandering. Over die serie:

Na 4 jaar dromen is hij er eindelijk. ZoZuidas de serie. Met Annet Malherbe en Mark Rietman in de hoofdrol. En ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker spelen in de serie die voorjaar 2018 op NPO 3 komt.

Een serie over financiele schandalen, handtastelijke clienten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De Zuidas dus. We maken de Zuidas toegankelijk vanuit een insider perspectief. Dankzij de serie gaat binnenkort een vernieuwde versie van ons boek ook weer in de verkoop.

Maar dat is niet alles. We willen meer met zozuidas... Schrijf je dus op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!


Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…