ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comwoensdag 23 februari 2011

Cadeautje van Silvio


Berlusconi, zonnebankbruine gnoom met kleinemannetjescomplex. Ruby the Heartbreaker, minderjarige carrierestripper met sneu verleden. Inmiddels is Ruby de belangrijkste pion in het sexschandaal dat de Italiaanse premier aan z'n broek heeft hangen.

Wat schuift dat nou? Een flirtage met de geriatrische Bertolli-glibber?
Uit details die uit het schandaal naar boven komen blijkt dat een avondje Bunga Bunga onder andere twee Rolexhorloges, een vossebontje, een paar Versace pumps en een diamanten ketting oplevert. Een cadeaupakket met een totale waarde van $322.648 dollar. Ka-tsjing.

Ik werk ook voor een gebronsde glibber met een kleinemannetjescomplex, alleen is hij niet de premier van Italie, maar partner van een advocatenkantoor. Helaas bestaat de beloning voor mijn geleverde diensten uit een wijnpakket met kerst.
Heeft Ruby het nou beter begrepen en moeten we allemaal naar de Anna Nicole Smith school voor golddiggen? Nog even een paar ordinaire munten slaan uit looks die over een paar jaar met permanente vakantie gaan?

Volgens Ruby hoefde Ruby helemaal niets voor de cadeautjes te hoeven doen, Berlusconi wilde gewoon wat gezelschap.

Hmm, dat verhaal heb ik nooit geloofd, over gezelschapsdames die bakken geld verdienen met klanten die "gewoon een vrouw willen mee kunnen nemen naar het zakendiner, die een woordje mee kunnen praten, met een classy uitstraling". Waarom plukt zo'n rijke zakenman dan niet een date van relatieplanet, denk ik dan. Mij maak je niks wijs, er zit altijd een addertje onder het gras.

Een glibberig geriatrisch addertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen