ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdonderdag 24 februari 2011

Je weet dat je echt oud bent als...


Er een remake van de film The Bodyguard gemaakt gaat worden en je leest dat het origineel bijna TWINTIG jaar oud is.
Ik weet nog goed wat ik aan het doen was toen de film uitkwam. Back in 1992 vulde ik mijn dagen met klaparmbandjes ruilen en flippo's verzamelen.
Mijn klasgenootjes en ik waren allemaal fan van The Bodyguard, met Whitney Joeston. Iedereen vroeg voor zijn verjaardag de soundtrack, met natuurlijk de I will always love you smartlap, maar vergeet ook het liedje Queen of the Night niet. Die vond ik de gaafste. In de film heeft Whitney als ze Queen of the Night zingt een zwarte boxcape om en zwaait ze daarmee woest voor een windmachine.
Dat heeft een enorme indruk op me gemaakt.

Het gerucht gaat dat Lady Gaga of Rihanna de rol van Whitney gaat spelen. Meh. Wat een onzin. Dan gaan ze zeker ook nieuwe soundtrack maken.
Maar hoe kan je Queen of the Night nou overtreffen?

1 opmerking:

Nu NDSM zei

Autofail, Gaga en Rihanna hebben geen pizzazzzzzz

Een reactie plaatsen