ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.commaandag 14 februari 2011

Vrouw verliest boer: tien tips tegen ludduvuddu


Lieve Harry, Judith en Marita,

Jullie zijn publiekelijk gedumpt. En dat op de vooravond van Valentijnsdag. Nog niet koud het erf afgebonjourd, of jullie moeten al weer vragen beantwoorden online. America’s Next Tap Maddel is er niets bij. Harteloos! Emo tv op zijn best.

Maar, zeg niet dat jullie het niet een beetje zagen aankomen.
Marita, je deed nog zo je best met dat deuzige roze truitje. Maar Xenia warrior princess took control. Judith, je probeerde alles op alles te zetten in de geitenstal. Maar als je bij het hoofdstuk emotionele chantage bent beland, weet je zelf ook wel hoe laat het is.

Zoals zo vaak hebben de emo-agrariers het verloren van de ijskonijnen. We voorspelden het al eerder, met tranen kom je nergens. Ook niet op het erf.

Vandaag is het ook nog Valentijnsdag. Een extra cru moment voor degenen die kampen met liefdesverdriet. Zeker voor jullie gevoelsmensen. Daarom hebben we hier tien keer een hart onder de riem:

1. Face it: jullie zijn gewoon hot. Er hebben gisteren vijf miljoen mensen gekeken naar boer zoekt vrouw. Zelfs het journaal en Ivo Niehe moesten meepraten. Maak dus gebruik van jullie chatsessies vandaag en hark schaamteloos twintig nieuwe dates binnen.
2. Blijf niet te lang hangen in je verdriet. Een week eenzame opsluiting en Ben&Jerry’s volstaat. Nobody needs a negative Nancy. Denk daaraan Marita, als je de volgende keer weer een meltdown voelt aankomen op de aardappelbult, aan de keukentafel, of waar dan ook. Houd jezelf in godesnaam een beetje in de hand. Voor je het weet is er nóg een traangroef of zeurkloof in je koppie gegriefd. En dat, lieve Marita, helpt helemaal niemand op het liefdespad.
3. Kom van dat erf af. Verandering van omgeving doet wonderen.
4. Ga sporten. Liefst ’s ochtends, je zit nu toch in het ritme. Tot je stijf staat van de endorfinen, spieren en zelfvertrouwen. Dan Marita, ben je pas echt klaar voor een date.
5. Gefeliciteerd! Harry, je hoeft niet meer te melken en mesten op commando. Je hebt ineens zeeën van tijd over. Doe precies waar je zin in hebt. Lees een goed boek, ga met vakantie, zeg je baan op.
6. Ga shoppen. Niets geeft zo’n endorfinenrush als ongeremd consumeren. En, Mariet, dat roze truitje kan echt niet meer.
7. Knuffel. Knuffelen zorgt ook voor endorfinen aanmaak. Zoek troost bij elkaar!
8. Werk aan jezelf. Mariet, leg de bijl aan die wortels van zelfhaat. Boek een uurtje psych, pak een zonnebankje, ga naar de schoonheidsspecialist.
9. Verbrand alles wat je aan hem/haar doet denken. Misschien niet de boerderij.
10. Harry heeft het zelf nog wel het beste verwoord: “Gewoon doorgaan en positief blijven.”

1 opmerking:

Chester Brian zei

Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Een reactie plaatsen