Doorgaan naar hoofdcontent

Vrouw verliest boer: tien tips tegen ludduvuddu


Lieve Harry, Judith en Marita,

Jullie zijn publiekelijk gedumpt. En dat op de vooravond van Valentijnsdag. Nog niet koud het erf afgebonjourd, of jullie moeten al weer vragen beantwoorden online. America’s Next Tap Maddel is er niets bij. Harteloos! Emo tv op zijn best.

Maar, zeg niet dat jullie het niet een beetje zagen aankomen.
Marita, je deed nog zo je best met dat deuzige roze truitje. Maar Xenia warrior princess took control. Judith, je probeerde alles op alles te zetten in de geitenstal. Maar als je bij het hoofdstuk emotionele chantage bent beland, weet je zelf ook wel hoe laat het is.

Zoals zo vaak hebben de emo-agrariers het verloren van de ijskonijnen. We voorspelden het al eerder, met tranen kom je nergens. Ook niet op het erf.

Vandaag is het ook nog Valentijnsdag. Een extra cru moment voor degenen die kampen met liefdesverdriet. Zeker voor jullie gevoelsmensen. Daarom hebben we hier tien keer een hart onder de riem:

1. Face it: jullie zijn gewoon hot. Er hebben gisteren vijf miljoen mensen gekeken naar boer zoekt vrouw. Zelfs het journaal en Ivo Niehe moesten meepraten. Maak dus gebruik van jullie chatsessies vandaag en hark schaamteloos twintig nieuwe dates binnen.
2. Blijf niet te lang hangen in je verdriet. Een week eenzame opsluiting en Ben&Jerry’s volstaat. Nobody needs a negative Nancy. Denk daaraan Marita, als je de volgende keer weer een meltdown voelt aankomen op de aardappelbult, aan de keukentafel, of waar dan ook. Houd jezelf in godesnaam een beetje in de hand. Voor je het weet is er nóg een traangroef of zeurkloof in je koppie gegriefd. En dat, lieve Marita, helpt helemaal niemand op het liefdespad.
3. Kom van dat erf af. Verandering van omgeving doet wonderen.
4. Ga sporten. Liefst ’s ochtends, je zit nu toch in het ritme. Tot je stijf staat van de endorfinen, spieren en zelfvertrouwen. Dan Marita, ben je pas echt klaar voor een date.
5. Gefeliciteerd! Harry, je hoeft niet meer te melken en mesten op commando. Je hebt ineens zeeën van tijd over. Doe precies waar je zin in hebt. Lees een goed boek, ga met vakantie, zeg je baan op.
6. Ga shoppen. Niets geeft zo’n endorfinenrush als ongeremd consumeren. En, Mariet, dat roze truitje kan echt niet meer.
7. Knuffel. Knuffelen zorgt ook voor endorfinen aanmaak. Zoek troost bij elkaar!
8. Werk aan jezelf. Mariet, leg de bijl aan die wortels van zelfhaat. Boek een uurtje psych, pak een zonnebankje, ga naar de schoonheidsspecialist.
9. Verbrand alles wat je aan hem/haar doet denken. Misschien niet de boerderij.
10. Harry heeft het zelf nog wel het beste verwoord: “Gewoon doorgaan en positief blijven.”

Reacties

Chester Brian zei…
Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

Downdaten

,,Misschien tot de volgende keer”, zei zijn tante. En ze trok haar wiebelende schouders op tot aan haar oorlel. Alsof ze wilde zeggen: we weten ab-so-luut niet waar het heen gaat tussen jou en hem. Je aanwezigheid op het volgende familiediner is als een potje Russian Roulette. Het zou kunnen dat je er weer bij bent, maar de kans is even groot dat deze relatie sneller dan je toyboy kan zeggen is uitgedoofd. Cougar kuchtte ze, of, ze zei het niet, maar ze dacht het wel, terwijl ze haar mond verborg achter een grote Paisley-shawl. Ik heb een jongere vriend. Vier jaar en vier maanden jonger om precies te zijn. We kennen elkaar van werk. Gek, zei mijn mannelijke collega. En ook weer niet. Qua emotionele ontwikkeling was ik natuurlijk blijven steken rond mijn 23ste. Had te maken met een overmatige toewijding aan werk en te weinig tijd voor prive-leven, volgens mijn collega. Moest ik misschien toch een wat aan gaan doen. En hij vergat voor het gemak dat zijn vrouw ook zeker drie jaar jonger …