ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdinsdag 8 maart 2011

Een glaasje prik bij Raak

Op de maandagavond na een weekend alcoholmisbruik en slechte dansmoves in de Melkweg wil je eigenlijk gewoon even niks. Maar met een uitnodiging voor de jaarlijkse show van onze lievelingswinkel Raak lieten we Take me Out voor wat het was en togen we naar westerpark.
Tussen het publiek van Amsterdamse Raakettes (vooral veel blonde extensions, skinnies en Ibiza chic) legden we een stukje voor jullie vast op tape.
De collectie dit jaar heeft als hoofdthema 70s Safari. Volgens Jos van raak zullen khaki broekjes met boheemse witte bloezen, gevlochten leren riem en grote losse krullen het straatbeeld in Zuid dicteren. Wij vinden het wel wat: Charlie's Angels op de steppe!

De avondjurken waren simpel en felgekleurd, prima passend in het colourblocking thema dat deze zomer overal te zien zal zijn.
Wie zaten er op de eerste rij? Aber naturlich, de koningin van Hillywood: Wendy van D. Daartegenover perma-bruine stylist of the stars Maik de Boer.
Ook Olcay Gulsen en een dubbelganger vrolijkten de front row op met een trout pout (kwek) en whatever- blik. Na een glaasje Campari met prik fietsten we de nacht in. Op tijd voor de herhaling van Boulevard.
.
video

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen