ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdinsdag 1 maart 2011

Wat ben jij toch een geweldig persoon

Wat ziet u er mooi uit.’ ‘Wat ruik je lekker.’ ‘Wat ben je toch een heerlijk persoon.’ ’Wat kun je toch goed Tai-Kwando’en.’ Het is vandaag nationale complimentendag.
Op twitter wordt er heftig gecomplimenteerd. Van ‘Wat ben ik toch goed!’ tot ‘Ik vin mezelf errug lekker’.
Complimenten uitdelen. Het lijkt simpel, maar het is rete-ingewikkeld, blijkt uit de website van de nationale complimentendag. Een compliment maken op complimentendag is aan veel regels onderhevig. Zo mag je geen algemene complimenten maken, maar moet het specifiek en concreet zijn. Je moet het doen op een manier die bij jou past, maar ook bij degene die je een compliment maakt. Ook zijn er regels die voorschrijven hoe je een compliment in ontvangst moet nemen.
Daarnaast mag je niet een kaartje kopen om een compliment te maken, want er mag geen geld verdiend worden aan complimentendag. Om het geheel niet al te moeilijk te maken is er gelukkig wel een voorgedrukte oorkonde die je kan invullen en uit kan printen ‘De nationale complimentendag Award 2011’.
En het moet natuurlijk zijn. Niet Amerikaans: ‘You aarreee soooo wooonderfulll’ maar gewoon lekker Hollands: ‘Bedankt dat ik je pen mocht lenen, heel vriendelijk van je.’
Je kunt je afvragen hoe natuurlijk het is om een compliment te maken op complimentendag. Het lijkt mij juist de minst oprechte dag om een compliment te maken. Vandaar ook geen compliment aan jullie vandaag, maar misschien morgen. Of overmorgen.

3 opmerkingen:

wafeperu zei

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

nolvadex

when is mothersday zei

Really Nice post . I am very enjoying to read it and save your blog name want to read you all new posts . Thanks for sharing .
Happy Mothers day Quotes, Wishes, Poem and Saying
Mothers Day Cards, Sayings , SMS and Messeges
Self-Driving Cars
When is Mothers Day
MOTHER’S DAY HISTORY : CELEBRATIONS AND TRADITIONS
Google launches wireless network MVNO
LG G3 Stylus with new 5.7 display and lolipop updated

Chester Brian zei

Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Een reactie plaatsen