Doorgaan naar hoofdcontent

Zwart gat


Sinds ik ben gaan samenwonen met mijn vriend hebben we constant discussies over de televisie. Hij wil een grote, ik niet.
Mijn oude televisie had, volgens mijn vriend, het formaat van een postzegel en de bij voetbalwedstrijden was de stand enkel met een vergrootglas te lezen. Ik vond dat onzin. De stand was prima te lezen, je moest gewoon iets voorover buigen.
Hij wilde graag een grote flatscreen. Ik niet. Je kon ’s avonds toch veel beter goede gesprekken hebben? Zo’n televisie neemt gaandeweg je leven over, als een stil zwart monster. Een zwart gat, waar alle gezelligheid in verdwijnt.

Hij vond dat onzin.
Bij iedereen die op bezoek kwam, klaagde hij over het formaat van onze televisie. Alle mannen gaven hem gelijk. De vrouwen niet. Althans, niet alle vrouwen.
Deze man-vrouw strijd heeft hij uiteindelijk gewonnen. Wij hebben nu een enorm zwart gat in onze woonkamer.

Aangezien dit zwarte gat goed gevuld moet worden heeft mijn vriend gelijk digitale televisie met 150 kanalen aangeschaft. Een groot aantal kanalen zendt zwart beeld uit en een nog groter aantal zendt tekenfilms uit. Verder is er RTL lounge en UPC televisie, maar er is ook een zender volledig gewijd aan het programma ‘Secret Story’.

Om de een of andere reden staat bij ons nu heel vaak ‘Secret Story’ aan. Mijn vriend en ik hebben dus nu altijd gezelschap in huis. Een soort levend behang, waardoor je je nooit meer alleen hoeft te voelen. Wij hebben er gewoon een aantal huisgenoten bij. Net als in het echte leven wordt er over voornamelijk niks gekeuveld en vinden er geregeld woordenwisselingen plaats.

En net als bij echte huisgenoten, voel ik mee met Aafke, Alexander en de rest. Uitgebreid heb ik het met mijn vriend over onze nieuwe huisgenoten. We raken er niet over uitgesproken.

Secret Story schijnt niet goed bekeken te worden. Ik hoor zelfs mensen praten over het stopzetten van dit programma. Wat zal ik ze missen, deze nieuwe vrienden.

Reacties

Anoniem zei…
En praten over Secret Story heet "goede gesprekken hebben?
Anoniem zei…
alles hij het maar doet dan vind ik het al goed!
en ik vindt voetbalwedstrijden volgen op de radio leuker!
Chester Brian zei…
Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

We krijgen een nieuwe site!!

En dat is heel hard nodig, want deze blog startten wij in 2010 op Blogger, toen Hyves nog bestond en dit de meest gebruikte bloggersfunctie was. Maar inmiddels zijn we zeven jaar, twee boeken, tig social platforms en een SERIE! verder. En is onze site dus toe aan verandering. Over die serie:

Na 4 jaar dromen is hij er eindelijk. ZoZuidas de serie. Met Annet Malherbe en Mark Rietman in de hoofdrol. En ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker spelen in de serie die voorjaar 2018 op NPO 3 komt.

Een serie over financiele schandalen, handtastelijke clienten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De Zuidas dus. We maken de Zuidas toegankelijk vanuit een insider perspectief. Dankzij de serie gaat binnenkort een vernieuwde versie van ons boek ook weer in de verkoop.

Maar dat is niet alles. We willen meer met zozuidas... Schrijf je dus op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!