Doorgaan naar hoofdcontent

Bizarre leugens

Afgelopen weekend zat ik met mijn vrienden op het terras en was Marco Kroon het onderwerp van gesprek. Zou hij het nu wel of niet gedaan hebben? Van Marco Kroon ging het gesprek naar mensen die liegen. En mensen die liegen, dat is een favoriet onderwerp in mijn vriendenkring.
Een vriend vertelde het verhaal van iemand die hij kende, die weer iemand kende wiens nicht een afstudeerborrel had gehouden, maar helemaal niet afgestudeerd was.
Echt waar?! Jeetje?! Bizar!

Toen ging het los.

Iedereen kende wel iemand die er een dubbelleven op na hield.
Zo had iedereen al wel eens het verhaal gehoord over een meisje uit Leiden, die onder druk van haar jaarclubgenoten een vriendje had verzonnen. Na een jaar had nog niemand het vriendje gezien. Haar vriendinnen begonnen te twijfelen. Net toen het verhaal niet meer goed was vol te houden, was daar gelukkig 9/11. En laat haar vriendje nu net in de WTC torens hebben gezeten. Om het een en ander wat kracht bij te zetten had ze zelfs een rouwadvertentie geplaatst voor haar imaginary boyfriend. En hoewel iedereen het verhaal al een paar keer had gehoord, kwamen daar toch de kreten van verbazing.

Jeetje! Zielig! Ongelooflijk!

Een verhaal wat niemand nog kende, ging over een meisje dat had verzonnen dat ze kanker had en zich zelfs had kaalgeschoren om het geloofwaardig te maken. Ook zij werd ontmaskerd.
Of de jongen, die iedere dag braaf naar college fietste, maar linksaf ging, in plaats van rechtsaf naar de Uni. De hele dag zat hij vervolgens op een bankje om aan het einde van de dag weer terug te fietsen naar huis. Iedere avond klaagde hij bij zijn huisgenoten over al zijn tentamens. Hij was al 3 jaar aan het studeren en had nog geen studiepunt binnen.

Jeetje ongelooflijk. Niet te filmen!

Sommigen volharden in hun leugens, waarschijnlijk omdat ze er zelf in zijn gaan geloven. Dat is ook niet zo vreemd, als je al lang een dubbelleven leidt moet je ook wel een beetje in je leugen geloven.
Zou Marco Kroon ook nog steeds geloven dat hij een held is?

Reacties

Chester Brian zei…
Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

We krijgen een nieuwe site!!

En dat is heel hard nodig, want deze blog startten wij in 2010 op Blogger, toen Hyves nog bestond en dit de meest gebruikte bloggersfunctie was. Maar inmiddels zijn we zeven jaar, twee boeken, tig social platforms en een SERIE! verder. En is onze site dus toe aan verandering. Over die serie:

Na 4 jaar dromen is hij er eindelijk. ZoZuidas de serie. Met Annet Malherbe en Mark Rietman in de hoofdrol. En ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker spelen in de serie die voorjaar 2018 op NPO 3 komt.

Een serie over financiele schandalen, handtastelijke clienten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De Zuidas dus. We maken de Zuidas toegankelijk vanuit een insider perspectief. Dankzij de serie gaat binnenkort een vernieuwde versie van ons boek ook weer in de verkoop.

Maar dat is niet alles. We willen meer met zozuidas... Schrijf je dus op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!