ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdinsdag 5 april 2011

Bizarre leugens

Afgelopen weekend zat ik met mijn vrienden op het terras en was Marco Kroon het onderwerp van gesprek. Zou hij het nu wel of niet gedaan hebben? Van Marco Kroon ging het gesprek naar mensen die liegen. En mensen die liegen, dat is een favoriet onderwerp in mijn vriendenkring.
Een vriend vertelde het verhaal van iemand die hij kende, die weer iemand kende wiens nicht een afstudeerborrel had gehouden, maar helemaal niet afgestudeerd was.
Echt waar?! Jeetje?! Bizar!

Toen ging het los.

Iedereen kende wel iemand die er een dubbelleven op na hield.
Zo had iedereen al wel eens het verhaal gehoord over een meisje uit Leiden, die onder druk van haar jaarclubgenoten een vriendje had verzonnen. Na een jaar had nog niemand het vriendje gezien. Haar vriendinnen begonnen te twijfelen. Net toen het verhaal niet meer goed was vol te houden, was daar gelukkig 9/11. En laat haar vriendje nu net in de WTC torens hebben gezeten. Om het een en ander wat kracht bij te zetten had ze zelfs een rouwadvertentie geplaatst voor haar imaginary boyfriend. En hoewel iedereen het verhaal al een paar keer had gehoord, kwamen daar toch de kreten van verbazing.

Jeetje! Zielig! Ongelooflijk!

Een verhaal wat niemand nog kende, ging over een meisje dat had verzonnen dat ze kanker had en zich zelfs had kaalgeschoren om het geloofwaardig te maken. Ook zij werd ontmaskerd.
Of de jongen, die iedere dag braaf naar college fietste, maar linksaf ging, in plaats van rechtsaf naar de Uni. De hele dag zat hij vervolgens op een bankje om aan het einde van de dag weer terug te fietsen naar huis. Iedere avond klaagde hij bij zijn huisgenoten over al zijn tentamens. Hij was al 3 jaar aan het studeren en had nog geen studiepunt binnen.

Jeetje ongelooflijk. Niet te filmen!

Sommigen volharden in hun leugens, waarschijnlijk omdat ze er zelf in zijn gaan geloven. Dat is ook niet zo vreemd, als je al lang een dubbelleven leidt moet je ook wel een beetje in je leugen geloven.
Zou Marco Kroon ook nog steeds geloven dat hij een held is?

1 opmerking:

Chester Brian zei

Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Een reactie plaatsen