ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdinsdag 5 april 2011

De Urenfabriek


Fleur Brockhus heeft net als wij gebuffeld en gebikkeld op een groot kantoor op de Zuidas.

Zij verruilde de advocatuur voor een tiepmasjien en heeft een roman geschreven over het leven van Felice, een neurotische advocaat stagiaire die eigenlijk best heel lief is. Het boek heet de Urenfabriek en werd net als ons eigen boek Zo Zuidas op tenpages.com geplaatst. Grijp je kans, doe een slimme investering en koop aandelen in het boek via de link. Uiteindelijk komt Fleur's Felice net als Fleur zelf lekker zen tot bezinning. We like!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De urenfabriek is leuk geschreven en leest makkelijk weg. Ben wel benieuwd hoe het verder afloopt met Felice. Het kantoor en de medewerkers zijn wel makkelijk te achterhalen (19209225). Hoop dat zij een goede rechtsbijstandverzekering heeft ;-)

Anoniem zei

Waar kan ik dit boek kopen?

Een reactie plaatsen