ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comvrijdag 29 april 2011

En ze leefden nog lang...


Waarschuwing, het volgende is alleen te volgen als je Blauw Bloed kijkt en een abonnement op de Vorsten hebt.OMG. Die Jurk! Dat Haar! Kate is prinses Ariel, Belle en Assepoes combined in an Alexander McQueen! De ZoZa's hebben met een glaasje Bucks Fizz (champers en sjuderansj) voor de televisie gekeken. Naar de BBC natuurlijk, want daar weten ze hoe je echt vilein kan sneren (that's how it's done, Albert V!)

Hoe schattig was Wills (nerveuze handenfriemels)? Hoe knap was Dirty Harry? (by the way ook kalend, dommage...)

Broer Middleton vonden we maar een griezel, met zijn high drama speech.
Moeder Middleton was bestgeklede gast in haar hemelsblauwe jas.
En heeft iemand die gigantische krab op het hoofd van Prinses Beatrice gezien? Horrendous!
En vergeet ook niet onze Maxima, mooie hoed, maar de jurk vonden we niet zo flattering... Maar Max, we zullen altijd van je houden!

Vandaag met nog meer champers en een afgezakt Hemakroontje op onze koppies nabeschouwingen kijken.

Wills & Waity Katie 4 evah!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmmz met de kennis van de achterklappagina van Nu.nl kom ik ook een eind hoor ;)

Anoniem zei

Ik wou net zeggen. Hoe is dit NIET te volgen?

Een reactie plaatsen