ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comvrijdag 15 april 2011

Vijf minuten feest


Ok. Zonder te klinken als een tachtigjarige uitgebluste bejaarde, wil ik toch even klagen over het feit dat alles steeds korter en sneler moet.
Twitter met 140 tekens, honderdenen mails in mijn inbox met enkel FYI als tekst, de zeswoordenwedstrijd, enzovoort enzovoort.
Such is life. Dat weet ik.
Maar nu zijn er dus ook de 5 minuten feestjes. Dat gaat mij toch echt te ver. Een feest moet lang, diepgaand en never ending zijn. Een feest moet eindigen met een paar mensen die het licht uitdoen. De harde kern.
Met de 5 minuten feestjes zijn die er niet meer. Even een hoogtepunt en weer over op de orde van de dag. Zonde!
Of gaan we toch voor een quick fix? klik hier voor meer info.

1 opmerking:

Rosanna zei

Fijn gezegd. 5minuten feest klinkt inderdaad een beetje eng.

Een reactie plaatsen