Doorgaan naar hoofdcontent

DSK deel 2

Het DSK virus grijpt om zich heen. Er is een tweede bankiersveteraan opgepakt die het kamermeisje zijn plumeau wilde laten poetsen. Mahmoud Abdel Salam Omar (74), ex-voorzitter van Bank of Alexandria, een van de grootste banken van Egypte, verbleef dit weekend in het Pierre Hotel in New York. Zondagnacht vroeg hij een kamermeisje om hem – let op –‘tissues’ te komen brengen.

Vervolgens heeft de baldadige bejaarde haar vastgegrepen, gekust en haar borsten en billen betast, bericht The Guardian.Goed, geen uitgestoken plumeau, maar wat is dat voor gedrag? Gaat de kamermeisjes trend nu viral onder middelbare bankiers? Stoken de hitsige Dagoberts elkaar op tot komkommervergelijken op locatie? Wie weet zitten die oude perverts bij gebrek aan Facebook met hun duimen omhoog voor de tv. Misschien moet CNN een ‘do not try this at home’ balkje gaan plaatsen om de jackass-opa’s op het rechte pad te houden. Kopieergedrag is heel normaal bij kinderen tot een bepaalde leeftijd. Voor je het weet ontstaat er een trend. ,,Fred, ga je mee golfen vandaag? Nee ik kan niet, ik moet werken aan mijn swing.”

Of de Richard Geres worden wat roestig op het versiervlak anno 2011. Na de aanval probeerde Omar bijvoorbeeld alsnog zijn telefoonnummer te slijten. Tevergeefs. Of is er toch sprake van een wereldwijde samenzwering tegen topbankiers? Ook in dit geval moest Omar na het incident de zogenaamde ‘pervert walk doen’, het publieke vernederingsloopje langs een haag van journalisten. You´re never alone, zong Des'ray vroeger al. En dat moet toch een fijne gedachte zijn voor DSK.

Reacties

Anoniem zei…
De kamermeisjes zijn op een idee gebracht; een bankdirecteur kan niet meer veilig in een hotel verblijven. Het is alsof de jackpot valt, als je als kamermeisje tissues naar de bancaire suite mag gaan brengen.
Anoniem zei…
Vrouwen, hunkerend naar geld en aandacht, smachten naar machtige mannen. Ok, de looks van de bankiers zijn minder, maar het principe is al langer bekend. http://www.nu.nl/achterklap/2529567/martijn-krabbe-wil-aangifte-uitbreiden.html
Anoniem zei…
95-jarige rooft condooms. Just saying!
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2690/Opmerkelijk/article/detail/2440262/2011/06/01/95-jarige-man-betrapt-tijdens-stelen-condooms.dhtml
Chris zei…
@ Anoniem.

Ja, inderdaad! Het moet bijzonder eervol zijn verkracht te worden door een bankpresident of IMF-directeur. Pas erg zou het zijn als blijkt dat de verkrachter werkzaam was op een sociale werkplaats #Sarcasm
Chester Brian zei…
Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

We krijgen een nieuwe site!!

En dat is heel hard nodig, want deze blog startten wij in 2010 op Blogger, toen Hyves nog bestond en dit de meest gebruikte bloggersfunctie was. Maar inmiddels zijn we zeven jaar, twee boeken, tig social platforms en een SERIE! verder. En is onze site dus toe aan verandering. Over die serie:

Na 4 jaar dromen is hij er eindelijk. ZoZuidas de serie. Met Annet Malherbe en Mark Rietman in de hoofdrol. En ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker spelen in de serie die voorjaar 2018 op NPO 3 komt.

Een serie over financiele schandalen, handtastelijke clienten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De Zuidas dus. We maken de Zuidas toegankelijk vanuit een insider perspectief. Dankzij de serie gaat binnenkort een vernieuwde versie van ons boek ook weer in de verkoop.

Maar dat is niet alles. We willen meer met zozuidas... Schrijf je dus op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!