ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comvrijdag 20 mei 2011

Zanger met een 'Z'


Zanger Rinus kennen we inmiddels wel. Met zijn 'meisje van de
oliebollenkraam' en 'hey Marloes wil met je onder de douche' heeft hij
2 gigantische YouTube hits. Dat het hierbij niet om zijn zangkwaliteiten draait is duidelijk te lezen in de comments van de viewers.
Maar wisten jullie dat in Nederland zich nog meer van zulke pareltjes bevinden? Nederland zit namelijk vol met “Zangers”. Zoals Zanger Richard, Zanger Frans of de geweldige Zanger Fred. Alledrie te boeken voor feesten en partijen. En allemaal hopend op een doorbraak a la Rinus. Zanger, als beroep, zoals Boer Hendrik of Bakker Jan. Who needs X-factor? .

4 opmerkingen:

Chris zei

KRO-brandpunt had daar recentelijk een item over. Schijnt dus dat echt een parallelle wereld te zijn

http://brandpunt.kro.nl/seizoenen/2011/afleveringen/23-01-2011/fragmenten/lokale_volkszangers_hunkeren_naar_herkenning/

Anoniem zei

Zanger Bob is anders ook een goede:

http://www.youtube.com/watch?v=MGpN5geUF6E

Anoniem zei

Saillant detail: Zanger Frans is in zijn dagelijkse leven een rechtenstudent..
Wellicht fleurt hij dus binnenkort wel de vrijmibo op jouw kantoor op! Hij staat namelijk bekend om zijn spontane 'voorstellingen' wanneer hij enkele biertjes op heeft.

Chris zei

De laatste Rinus is uit!
http://www.youtube.com/watch?v=XHEFbX81XWQ

Een reactie plaatsen