ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comzaterdag 11 juni 2011

Kleding & shoppen, eerlijk is eerlijk. Het houdt ons best wel bezig. Willen we de geraffineerde zakenvrouw zijn (inclusief sexy, doch degelijk mantelpakje) of toch meer de benaderbare professional. Keuzes, keuzes, keuzes….

Dusss… laten we Karin & Marjolein even helpen met hun enquête. Zij willen graag meer van de Zoza’s weten. Hoe we shoppen, hoeveel miskopen we in onze kasten hebben hangen enzo. Aan de hand van de resultaten gaan zij een boek schrijven, waarin ze uitleggen hoe wij de perfecte garderobe moeten aanleggen. Handig toch?

Klik op deze link om de enquete in te vullen.

Invullen kost een paar minuutjes en je maakt ook nog eens kans op een persoonlijke shoppingsessie met één van de twee.

Bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen