ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdonderdag 28 juli 2011

OK Go


Hoe cool is dit! We kennen de rockband OK Go al van de coole clips die in een take zijn genomen. De muziek is lekker, maar de clips maken de band. Maak je eigen clip hier. Wel alleen als je Google Chrome hebt... En oh ja het nummer heet: All is Not Lost.

1 opmerking:

Anoniem zei

Very cool and very impressive! Niet alleen vanwege de geweldige acts die jouw boodschap vormen maar ook omdat het heel goed laat zien wat je met HTML5 en een moderne browser als Google Chrome kunt maken.
Daarnaast natuurlijk geweldig als gebaar naar Japan na de laatste natuurramp-lees maar het "behind the scenes" verhaal.

Een reactie plaatsen