ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comwoensdag 31 augustus 2011

Het Kantoor

From: Hajar.Bennani@HillsHockley.com
To: Irene.Bleekers@BoonVossius.com
Subject: Eerste dag an die Arbeit!
Sent: 11:04


Woehoe Ireentje!

Mijn eerste e-mail vanaf het Hills & Hockley adres!! Ook ik ben nu een Werkend Mensch... Je zou me moeten zien, ik lijk wel een advocaat ;) met dat 70's Chanel jasje van Zara, gigantische hakken en een pencil skirt. Tres MadMen, al zeg ik het zelf.

Heb nu even tijd om je een mail te sturen, maar moet zo weer terug naar het praatje van IT over het tijdschrijf systeem. De hele week krijgen we praatjes, info-mappen en cursussen over kantoor. Ik neem nu al niks meer op. Mijn hoofd lijkt wel een fluitketel. Pfuuuuut!

Ik heb mijn kamergenoot ook al ontmoet: Philip: een woord, vier letters: ZUUR.
Maar goed, deze bittere rossige gnoom overleven we ook wel weer. Hoe is het daar bij jullie?

xoxoxo

Hajar

4 opmerkingen:

Anoniem zei

lmao, troetelallochtoon gaat los ;-) me like

Anoniem zei

wat is dat voor lelijke opmerking?

Anoniem zei

Ik vind de opmerking ook zeer ongepast!

Anoniem zei

bittere rossige gnoom is ook niet erg vleiend

Een reactie plaatsen