ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.com







dinsdag 9 augustus 2011

My strange addiction



TLC heeft een show die heet: My strange addiction. Over mensen die verslaafd zijn aan het eten van het vulmateriaal van de bank bijvoorbeeld, of maiszetmeel. Deze vrouw is verslaafd aan het eten van de as van haar overleden man (...) Een stilte is hier wel gepast. Kijk en huiver.

3 opmerkingen:

Chris zei

Ik vind het dan wel weer tegenvallen dat ze haar man dan als snack eet. Had op zijn minst een gedekte tafel verwacht.

Anna zei

Ik weet dat het heel denigerend klinkt maar als ik dit soort dingen zie ben ik toch weer heel blij met mezelf en hoe "normaal" ik ben.

Anna zei

*denigrerend

Een reactie plaatsen