Doorgaan naar hoofdcontent

Liefs uit


Liefs uit, de nieuwe cupido show van Yvonne Jaspers, is morgenavond op t.v. Boer zoekt vrouw, maar dan met een Caribbean steel drum. Gegarandeerd een hit.

Het format is het omgekeerde van Grenzeloos Verliefd. Niet hoe overleeft De Hollander zonder Unox worst in den vreemde, maar welke tegenslag ervaart een buitenlandse geliefde hier. Het programma leert ons dat het niet voor iedere importbruid is weggelegd om in een Jan Taminiau postzakje modebiënnales af te huppelen en in te stromen in een speciaal voor haar gecreëerde functie. Inburgeren voor iedereen die geen Maxima heet, is nog best lastig, zo blijkt.


Morgen gaan we kijken hoe het de Gambiaanse sapverkoper Musa bij kinderjuf Marlies vergaat. Het tweetal moet vechten tegen het vooroordeel dat hij zijn witte palmstrand verruilt voor Zaandam wegens ‘financieel gewin’. Tsja.
En er zijn er nog wat andere vooroordelen waar hij bij zijn schoonfamilie tegen aanloopt (oma: ‘hij is wel erg donker’ ).

Verder gaat filosoof en kunstenaar Sam zijn Indische prinses Chinchu ophalen. Zij is geen ‘importbruid’ , want, ‘van zeer goede komaf’ volgens de website. Hoe overleeft de exotische prinses op een bovenwoning in Rotterdam?

Unox worst of Carribean steel drum, het maakt ons niet veel uit. Yvonne heeft beloofd dat het in de eerste plaats om ‘ de liefde’ gaat. Wij zitten morgenavond weer klaar.

Liefs uit, 13 september 2011, 20.30 uur, Nederland 1.

Reacties

Anoniem zei…
Ligt het aan mij of zijn de ZoZa's hun spunk vergeten op het vakantieadres?
Anna zei…
Hm ik vind de posts de laatste tijd inderdaad behoorlijk inspiratieloos, we zullen maar denken dat het nog een beetje komkommertijd is..
Anoniem zei…
misschien een beetje geschrokken van dat momentje van herkenning op LL...?
Zozuidas zei…
Tja anoniempjes, sinds onze vakantie zijn we zo zuiver zijn als een bergbeekje. Alle azijn is weggespoeld. En, we zijn nogal druk met ons tweede boek. Geef ons een week of twee en we komen vast wat (her)nieuwde frustaties tegen. Rrrrrrauw.
Anoniem zei…
Geweldig, een nieuw boek!! Kan niet wachten tot het uitkomt, wanneer wordt dat dames?
Anoniem zei…
Ray zegt :

Liefs uit Amsterdam...
Zozuidas zei…
Leuk, wij ook niet tot het naar de drukker is :) Het verschijnt in januari bij Prometheus zie p. 16 van de najaarscatalogus
http://uitgeverijprometheus.nl/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=25
Chris zei…
Gefeliciteerd! Ben heel nieuwsgierig. Waarom zijn jullie eigenlijk naar een andere uitgever gegaan?

Terug naar het onderwerp. Mijn hemel, het programma had beter 'grenzeloos naïef'kunnen heten. Bij geen van de deelnemers had ik het idee dat men het volle besef heeft hoe hun inmiddels gedeelde levens eruit zouden zien als de wittebroodsweken voorbij zijn. Ik houd mijn hart dan ook vast voor de komende uitzendingen.

In de promo voor morgen zie je die Indiase newlywed al terugverlangen naar huis. Als dat maar goed afloopt!
Testimony of financial breakthrough from GOD through the help of Funding Circle Loan INC. (fundingloanplc@yahoo.com OR Call/Text +14067326622)

Hi I'am Evelyn Russell resident at 808 NE 19th St Oklahoma City, I am a single mother blessed with 2 daughters. For a while now I have been searching for a genuine loan lender who could help me with a loan as I no longer have a job, all I got were hoodlums who made me trust them and at the end they took my money without giving me any loan, my hope was lost, I got confused and frustrated, it became difficult for my family to feed with a good meal, I never wanted to have anything to do with any loan lending companies on the internet again. Not until I met a Godsent loan lender that changed my life and that of my family Through the help of a fellowship member "a lender with the fear of God in him Mr JASON RAYMOND, he was the man God sent to elevate my family from suffering. At first I thought it wasn’t going to be possible due to my previous experience until I received my loan worth $135,000.00 USD in less then 24hours. So my advise to anyone out there genuinely in need of a loan is to contact Funding Circle Loan INC through this official email:- fundingloanplc@yahoo.com OR Call/Text +14067326622 and be financial lifted.Chester Brian zei…
Welkom bij Chester Brain Loan Service .... (Brianloancompany@yahoo.com)

Bent u een zakenman of vrouw? Ben je in een financieel puinhoop of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooie Small Scale en medium business te starten? Heb je een lage credit score en vind je het moeilijk om kapitaallening van lokale banken en andere financiële instellingen te verkrijgen? Onze leningen We zijn goed verzekerd voor maximale beveiliging is onze prioriteit. Onze voornaamste doel is om u te helpen de dienst te verdienen die u verdient. , Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat u nodig hebt in een snap. Verminder uw betalingen om de last op uw maandelijkse kosten te verlichten. Verkrijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties tot onderwijs, tot unieke aankopen

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder: Business Planning, Commercial and Development Finance, Eigenschappen en Hypotheken, Debt Consolidatie Leningen, Bedrijfsleningen, Privé Leningen, Huisherfinancieringslening met lage rente @ 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en bedrijfsinstellingen. Krijg het beste voor uw familie en ook uw droomhuis met ons algemene leningstelsel.

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via email: {Brianloancompany@yahoo.com} OF Whatsapp en tekst (803) 373-2162

bedankt voor uw medewerking
Chester Brain ..

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Populaire posts van deze blog

Floris & Fatima

Minder dan vijf procent van de advocaten bij de grote kantoren is allochtoon. Dat bleek uit de najaarsbijeenkomst van de commissie diversiteit van de Orde van Advocaten.
Als de Zuidas een persoon zou zijn, zou het een gezellige corpsbal van begin veertig zijn die in het weekend in een Lycra speelpak een Hollandsche buitensport beoefent (schaatsen of wielrennen). De Zuidas is immers nog steeds een roomblank bastion, met een strategisch gepositioneerde Rachid of geadopteerde Chinees voor het Benneton-gevoel. Klinkt hard en lullig. Maar laten we er niet om heen draaien. Ondanks dat de collegezaal steeds gekleurder is geworden, zie je de gekleurde Nederlanders nauwelijks terug bij het jurisprudentieontbijt op kantoor.
De Orde wil dat veranderen en riep een diversiteitsprogramma in het leven. Het woord diversiteit roept een hoop ge-schouderophaal onder collega’s op. “Die willen hier vaak helemaal niet bij een groot kantoor werken. Ze gaan liever als eenpitter aan de slag.”
Op bestuursnive…

Ik fake het....

‘En nu hebben we een investeerder gevonden die heilig in ons bedrijf gelooft!’ schreeuwt mijn oud klasgenoot, net iets te hard. De barman kijkt verstoord op. ‘We kunnen nu mensen aannemen en uitbreiden, Ik ga volgende week naar China om de productielijn op te zetten", gaat ze hysterisch verder. En terwijl ik mij vooral druk maak om mijn functioneringsgesprek de volgende dag, is zij al een uur aan het woord over haar eigen onderneming: Het eerste kwartier luister ik met interesse naar haar passionele betoog, maar na een uur begint mijn aandacht af te glijden naar de details in de armtattoo van de barman. Is dat een draak? ‘En jij? Hoe is het op jouw werk?’ vraagt ze plotseling. Verschrikt kijk ik op. ‘Nou’ antwoord ik. ‘Wel prima.’ Morgen mijn functioneringsgesprek, maar het gaat z’n gangetje.’ NGGGG gaat de quizzoemer: Fout antwoord’ ‘Wel prima’ is niet de kwalificatie die je aan je levenswerk kan hangen vindt het gros van mijn vrienden, maar ook mijn manager hangt de school …

We krijgen een nieuwe site!!

En dat is heel hard nodig, want deze blog startten wij in 2010 op Blogger, toen Hyves nog bestond en dit de meest gebruikte bloggersfunctie was. Maar inmiddels zijn we zeven jaar, twee boeken, tig social platforms en een SERIE! verder. En is onze site dus toe aan verandering. Over die serie:

Na 4 jaar dromen is hij er eindelijk. ZoZuidas de serie. Met Annet Malherbe en Mark Rietman in de hoofdrol. En ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker spelen in de serie die voorjaar 2018 op NPO 3 komt.

Een serie over financiele schandalen, handtastelijke clienten, nachten doorwerken en kantoorborrels die volledig uit de hand lopen. De Zuidas dus. We maken de Zuidas toegankelijk vanuit een insider perspectief. Dankzij de serie gaat binnenkort een vernieuwde versie van ons boek ook weer in de verkoop.

Maar dat is niet alles. We willen meer met zozuidas... Schrijf je dus op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!