ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comwoensdag 12 oktober 2011

Seks op het kopieerapparaat


En andere liefdesverhalen. Je doet het met je baas of juist met de jongen van de postkamer. Je vond je man op je werk of werd verliefd en brak je hart. Of, het enige wat jij breekt zijn de koffiekopjes in de keuken, want andere gevoelens heb jij niet bij de collega die je daar ontmoet.

Welke affairettes beleven jullie op de werkvloer? Naar welke verhalen van collega's luisteren jullie met rode oortjes tijdens de lunch? Wij willen het graag weten. Jullie input gebruiken we, vanzelfsprekend anoniem, graag voor een artikel in de Glamour, Natuurlijk niet zonder eerst te laten lezen hoe we jullie verhalen herformuleren (als het op anonimiseren aankomt, zijn wij experts ;))

Inspiratie? Lust? Wrok? Doe eens gek en stuur je verhaal door naar zozuidas@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen