ZoZuidAs is opgezet door drie jonge vrouwen. Temidden van turbulente tijden zijn wij onze carrière begonnen op de Zuidas als advocates en bankier. Het is geen Londen, het is geen New York, maar de Zuidas staat voor een beetje zakelijke glamour in de polder. Wij beschrijven wat er leeft op die vierkante kilometer kantoorspeeltuin bij het WTC, want we kennen het wel en wee van de Zuidas van binnenuit. De kredietcrisis liet ook de Zuidas niet onberoerd. Na 3 maanden dalende billables en dagelijks terugkerende hyvesmarathons, hadden wij tijd en inspiratie om onze habitat wat beter te bekijken. Onze observaties plaatsen we sinds 2009 online. Geniet ervan en stuur de posts door! Onze stukken verschijnen o.a. in Glamour. Voor tips en commentaar zijn we te bereiken via zozuidas@gmail.comdinsdag 6 december 2011

Enquete Fatima & Floris

Beste allochtone zuidassers in spe,


De column Fatima & Floris heeft nogal wat losgemaakt! Van dichtgetikte recruitertjes, tot boze reacties van jullie, tot verbaasde opmerkingen van autochtone ZA-ers. het is tijd voor cijfertjes. Een van onze lezers heeft een enquete in elkaar geklust waarin wordt gevraagd naar de ervaring van allochtone rechtenstudenten. We roepen jullie op om hem in te vullen. Want nu willen we wel eens weten hoe het echt zit. Is het politiek correct gemekker, of wordt er nog steeds stiekem geselecteerd op OSM?

Vul hem hier in.Met dank aan onze lezer, mail je ons even op zozuidas@gmail.com?

Dank!

De zoza's

4 opmerkingen:

jurist-in-spe zei

Net ingevuld! Ben benieuwd!

Anoniem zei

Ray says:

meegedaan aan de enquete.. effe wachten nog op de uitslag.

Heb ik al een baan dan...? mwhaaaaaa...

Oh, ik wil best als allochtoon (indien aangenomen), het 1e jaartje alleen koffie rondbrengen, kopieren, or whatever, ever..

Daarna overtref ik het Zuidas met mijn kennis en know how in een bepaald rechtsgebied..

With kind regards,

Ray

wendymborst zei

Jullie schrijven geweldig! Complimenten! Vanmorgen jullie column in de Glamour meegenomen naar kantoor en daar een aantal collega's flink aan het lachen gekregen.

Anoniem zei

Zijn de uitslagen inmiddels bekend?

Een reactie plaatsen