erectiemiddelen bestellen sildenafil haar tabletten alopecia androgenetica vrouw

Als jouw vriend niet die goedbetaalde zuidasbaan heeft.

Relaties, hoe zit dat eigenlijk op de Zuidas? Je bent net afgestudeerd, cum laude misschien. In ieder geval ben je eager, ambitieus en samen op weg naar een mooie baan in grijze tijden. Vroeger, zullen je ouders je hebben verteld, ging het allemaal heel anders. Je ma was al afgestudeerd en werkte zodat pa zijn bul kon halen. Of, je pa studeerde af toen je ma je in een sinaasappelkistje had toegedekt met een katoenen luier.

Ze vierden het afstudeerfeest met een baby en bier. Schattig en solidair. Nu zijn de afstudeerborrels zonder baby’s, maar met smalle tailles en een dot “haha, nu zijn we afgestudeerd, maar nog lang niet echt “grown up”.’ Het doel is niet, zoals vroeger, om samen een leven op te bouwen. Het doel is om jezelf neer te zetten, als merk.

Zit je samen op de Zuidas en heb je een heimwee relatie? Dat is een relatie die je bent aangegaan toen je nog samen het tentamen burgerlijk procesrecht maakte, kotste in de prullebak van zijn studentenkamer en als vaste dates de studentengala’s met bierschoenen afstrompelden.

En dan te kijken of je samen als merk door een deur kan. In dat kader is het belangrijk, past de uitstraling van je lief bij jouw persoonlijke merk, doen jullie het goed op semi spontane instafoto’s? Dat ligt eraan. Zit je samen op de Zuidas en heb je een heimwee relatie? Dat is een relatie die je bent aangegaan toen je nog samen het tentamen burgerlijk procesrecht maakte, kotste in de prullebak van zijn studentenkamer en als vaste dates de studentengala’s met bierschoenen afstrompelden. Als je nog niet hebt los kunnen laten dan zit je in de relatie equivalent van Titanic, Never let go, Jack.

Nu doe je samen een advocaat-stage. Geen gave teksten op de borrel, want je vult beide word-modellen in, en geen van jullie kan de creatieve side kick spelen. Maar, met beiden een rechtenbul ben je in ieder geval een consequent merk met een gelijke inkomensstroom. Of ben je de “ik ben de serieuze van de twee” relatie? Je wederhelft zit in een startup of heeft een creatieve roeping. Dat geeft jullie merk samen een leuk “randje”. Tuurlijk support jij de artistieke oprispingen van je vriendje. Het is heel belangrijk dat hij zijn ding kan doen. Jij buffelt wel, toch? Voor de hypotheek van jullie 120m2je, hij wordt toch de nieuwe Banksy?

Maar kan je iemand dragen op jouw nieuwverworven salaris zonder dat daar een binnen enkele maanden behaalbare beloning tegenover staat? Een mooie baan, of een tentoonstelling bij foam? De financiële verantwoordelijkheid dragen voor je geliefde lijkt misschien vroeger volstrekt normaal en voelt als no biggie. Maar als je een paar maanden in je eentje de hypotheek draagt is dat als een heet hangijzer om je nek. Nooit hebben we voor iemand anders hoeven zorgen dan onszelf.

Deze verantwoordelijkheid voelt ongekend zwaar, maar het alternatief is om alleen op zoek te gaan naar een gegarandeerd rendement (een bankier of advocaat net als jij). Of, zijn wij de eerste generatie die tegen wil en dank zal moeten investeren omdat onze geliefden misschien niet meteen de gave baan hebben die we willen?Schrijf je in!

Meer carriere boosters, Zuidas, banen in de ZoZuidas nieuwsbrief!

my site my site my site

Copyright © 2020 Zo Zuidas